Developer forum

Forum » Dynamicweb 9.0 Upgrade issues
Subject
Replies
Started by
Last reply
Production Upgrade to 9.6.4
Any idea whats going on here? This a Live release of a DW9.6.4. This is working on local and staging. Production has exact setup of staging. At this point Im logging in to admin for the first time to set up the licence: Stack Trace: [NullReferenceExc ...
Kevin O'Driscoll
19/03/2019 10:23:17
Last post: 19/03/2019 18:34:49
Duplicate summary orderdetails
Bug in order detailview. When we go to order details through Users -> user xx -> orders and click a order ull see duplicate summary. (see screenshot) If i lookup the same order via Ecommerce -> Orders it doesnt show the duplicated section. ...
Brian Bolks
18/03/2019 10:59:34
Last post: 18/03/2019 23:15:12
ShippingMethod disappears from order after 9.6.3 upgrade
Hi, I've noticed that after upgrading one of our ecommerce solutions to 9.6.3 that Shipping Methods disappear from Orders when submitting the checkout form and proceeding to the payment step. I've been able to narrow it down to the field EcomOrderDel ...
Arnór Halldórsson
14/03/2019 13:59:10
Last post: 18/03/2019 15:28:59
Bug in dynamic article view
I'm trying out the new dynamic article item type, and found a bug: https://egwbp-sivha.azurewebsites.net/klokkebloggen/dette-visste-du-ikke-om-klokker In the summary/leadtext I have plain text, no formatting (not an option either) and yet source code ...
Siv Hansen
13/03/2019 10:00:22
Last post: 15/03/2019 12:32:28
DW9 E-commerce razor approach - ProductViewModel vs RazorTemplateBase
In our transformation to Dynamicweb 9.x we are investigation how we can optimize our Razor templates using models instead of template tags for the Ecommerce module. In the documentation we've found ProductViewModel, is that "Production Ready"? Is Pro ...
Kevin Steffer
09/02/2017 15:16:29
Last post: 13/03/2019 15:06:58
Bug in mega menu, z-index probably
There is an error in the mega menu. It is displayed behind the filters on the product page, and the menu is unreachable Mega menu: the move. u fix? Thanks. edit: dw 9.6 rapido 3.1 ...
Siv Hansen
12/03/2019 21:55:01
Last post: 13/03/2019 09:03:33
Error in Product List page
Hi, After upgrading to the latest Rapido, navigating to product list page have the following error (Refer to attached image). May I know what causes this? Regards, Afi ...
Afi
12/03/2019 09:56:20
Last post: 13/03/2019 03:07:31
Product search result issue in back end
Hi, I notice there is some issue when searching products with double dash characters (--) on their product numbers in back end. Searching it in front end has no issue. Refer to the video below for a clearer explanation. https://www.useloom.com/share/ ...
Afi
08/03/2019 08:19:38
Last post: 11/03/2019 06:14:43
Cannot go to user detail by clicking the user number from the order
Hi, When I clicked on the user number from any orders in the backend, it shows the error. Please refer to the attached image. Please also refer to the following loom record for more detailed. Kindly advise. https://www.useloom.com/share/26e1f6bba8854 ...
Aye Nyein Myat
07/03/2019 09:24:35
Last post: 07/03/2019 11:37:29
Unable to open product index in admin after upgrade to 9.6.2
A username/password dialog appears when I try to open a product index in DW admin. This started to happen after I upgraded DW from 9.3.8 to 9.6.2. Regards Espen ...
Espen Strømsnes
27/02/2019 12:14:50
Last post: 05/03/2019 12:24:13
Local site problem
I already used DW version 9.5.3 and Rapido 2.0 in local. When I upgraded DW version 9.6.2, I hit this error (http error 404 the requested resource is not found). How sholud I do? Please advice me. ...
Yan Naing Htun
04/03/2019 08:57:36
Last post: 04/03/2019 09:39:08
Dynamicweb 9.6.2 System information exception
Hello, We upgraded to 9.6.2 and are running into the following exception. (see attached image). It looked around in the code and SystemSolutionDetails_cpl seems to get ComputerInfo. that works on my local machine, but this solution is running on Azur ...
Brian Bolks
20/02/2019 15:13:56
Last post: 27/02/2019 08:47:00
Has upload settings been removed in Dynamicweb 9?
Hi Have these fields been removed. was looking for these settings in the management center, but can´t find them: Replace spaces with dash (-) Normalize latin characters (ø->oe, é->e etc.) ...
Hans Ravnsfjall
09/01/2017 17:06:07
Last post: 26/02/2019 18:32:48
Upgrading to DW 9.6.1 Concrete Ecom Product Urls to Catalog Module (App)
In my DW8 version I can do this: /// <summary> /// Looks up the Url for the Product in a site (Area) having searched through all the eCom_Catalog modules in the site /// finding the first availability of the Product in a Group attached to a cor ...
Kevin O'Driscoll
20/02/2019 13:10:16
Last post: 22/02/2019 14:37:09
Multiple Connector Services
Hi I am writing because I am a bit of doubt about setting up batch and live integration for a DW solution. The challenge lies in the fact that I have 4 service endpoints - one for each company and website. This means that I need to install 4 connecto ...
Gheorghe Balan
21/02/2019 14:38:28
Last post: 22/02/2019 09:33:58
Set cache at page or paragraph level
Hi Guys, How do I set up cache at page or paragraph level in DW9? I remember in DW we used to have a cache property on the page. Is that setting gone? I believe it had some good use since some pages are more sensitive than others. Thanks, Adrian ...
Adrian Ursu
26/02/2017 16:01:33
Last post: 21/02/2019 22:23:48
Global.asax modification in DW9
Hi Im upgrading a DW8 to DW 9.6.1 Im using Global.asax in DW8 to do a number of things on application start. I understand in DW9 you can't modify Global.asax. Am I correct that you can use a notification subscriber to hook Application_Start and Appli ...
Kevin O'Driscoll
18/02/2019 16:14:41
Last post: 20/02/2019 13:12:47
Upgrading to DW 9.6.1 Missing Page Tags
In a .cshtml I used to be able to do; string searchUrl = Dynamicweb.Frontend.SearchEngineFriendlyURLs.GetFriendlyUrl((Int32)thisPage.Area.get_Value("dwareasearchpageid")); And so I guess Area.get_value is now depricated but actually the Template Tag  ...
Kevin O'Driscoll
19/02/2019 17:24:35
Last post: 20/02/2019 12:45:52
UserIntegration - no active mappings
Hi I have created a data integration job based on the ErpUserImport.xml template, as well as a batch job where I set this xml import setting: <GetEcomData ReimportTable="true" SetCheckpointToNow="false" CustomModifier="Test"><tables><C ...
Gheorghe Balan
30/01/2019 11:21:49
Last post: 08/02/2019 11:03:51
Dynamicweb 9.6.0 upgrade issues.
Hello, We upgraded a solution from 9.5.7, to 9.6.0 and ran into a few problems: 1: The column "ShippingTakeDiscountIntoAccount" & "ShippingEligibleForFreeShipping" is not created in the table by the update scripts: This occurs when creating a new ...
Harald Brouwers
04/02/2019 09:18:22
Last post: 04/02/2019 13:42:47