Developer forum

Forum » Rapido » TinyMCE failing in website settings for Rapido

TinyMCE failing in website settings for Rapido

Martin Grønbekk Moen
Martin Grønbekk Moen
Reply

Anyone else experiencing that TinyMCE is failing and not working in the website settings for Rapido?
It is complaining about a missing language file iv.js ?!


Replies

 
Nicolai Pedersen Dynamicweb Employee
Nicolai Pedersen
Reply

You server culture seems to be set to a language the editor does not support. iv - I do not even know what culture that is...!

I have added a feature to ensure that Tiny will fallback to a language that our implementation of the editor supports.

 
Martin Grønbekk Moen
Martin Grønbekk Moen
Reply

Okay, but then I think my hosting partner (Dynamicweb) maybe need to look at that?

It is related to our partner site at mennt.no, which is hosted by you.
Maybe you could have a look at the server?

 
Olga Shedko Dynamicweb Employee
Olga Shedko
Reply
 
Nicolai Pedersen Dynamicweb Employee
Nicolai Pedersen
Reply

We have the same missing iv files that comes from the backend running in invariant culture mode. BBut my editor is not disabled on website settings for that reason.

So I am not sure it is what is causing the issue. But we will fix the iv.js issue.

BR Nicolai

 
Martin Grønbekk Moen
Martin Grønbekk Moen
Reply

Ok, but the TinyMCE is working all other places except in "Website Settings".
In regular content blocks there are no issues.

 
Nicolai Pedersen Dynamicweb Employee
Nicolai Pedersen
Reply

Yes - but in some of the other places it works eventhough the call for iv.js is also returning 404 on those pages.

So - they may or may not be related. I.e. on my solution I can use the editor on website settings even with a missing iv.js file. So they are not connected 100%,

 
Mafalda Correa Dynamicweb Employee
Mafalda Correa
Reply

Hi everyone,

I'm having a similar issue, not in Website Settings but in the Form app settings.

Using the old editor I can save my text but using the Tiny editor, the text doesn't save.

See the repro here: https://www.screencast.com/t/GopwQb5Z8JqX

 
Olga Shedko Dynamicweb Employee
Olga Shedko
Reply

Hello Mafalda,

Bug 2129 has been created.

Thak you.

Best regards,

Olga | QA

 

You must be logged in to post in the forum