Developer forum

Forum » CMS - Standard features » Marketing statistics not working because google maps utility link is using http leading to mixed content block

Marketing statistics not working because google maps utility link is using http leading to mixed content block

Hans Kloppenborg
Reply

Hello,

After updating a solution for a customer on your advise that an issue with the email statistics could be fixed by updating the controls package, we found out that it did not work. (current version is 9.8.9)

Checking the console logs for the Statistics page in the Marketing module it seems that the google maps utility library is linked using http:// in stead of https://, leading to a mixed content block. 

I tried to fix it by editing the statistics.aspx template, but it seems that this header is added in code. We seem to have this same issue with all sorts of versions of DW, suspect it is giving problems lately because google no longer allows mixed content at all.

Can you supply a fix for this issue?

Greets Hans


Replies

 
Oleg Rodionov Dynamicweb Employee
Oleg Rodionov
Reply
This post has been marked as an answer

Hi Hans,

I was able to reproduce the issue related to graph not showing in email statistic on my test environment based on last DW9.8.9 as well. TFS 83178 has been created against the bug. Thanks for reporting.

BR, Oleg QA 

Votes for this answer: 1
 
Kristian Kirkholt Dynamicweb Employee
Kristian Kirkholt
Reply
This post has been marked as an answer

Hi Hans

Correction of #83178 "Graphs not displayed in email statistics" has been resolved in Dynamicweb version 9.8.11

You are able to find this version in the download section

https://doc.dynamicweb.com/downloads/releases

Kind Regards
Dynamicweb Support
Kristian Kirkholt

Votes for this answer: 1
 
Hans Kloppenborg
Reply

Thanks Kristian,

Do you know if this was a problem in DW 9.9.x, and if its solved there also?

Greets Hans

 
Nicolai Pedersen Dynamicweb Employee
Nicolai Pedersen
Reply
This post has been marked as an answer

If it is fixed in 9.8.11, it was also fixed in 9.9.1

Votes for this answer: 1

 

You must be logged in to post in the forum